ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ — ΕΜΠΟΡΙΚΗ — ΧΑΛΙΩΝ  ΜΟΚΕΤΩΝ

ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ

Το 1980 ο Γεώργιος Καραγιαννίδης, χημικός κλωστοϋφαντουργός ιδρύει την προσωπική εταιρεία Deco Carpet με αντικείμενο την κατασκευή χειροποίητων χαλιών Hand Tufted κατά παραγγελία σε μοντέρνο σχεδιασμό, χρώματα αλλά ακόμα και σχήμα. Ένα είδος πρωτοποριακό και νέο για τα Ελληνικά δεδομένα.

Λίγο καιρό μετά ανοίγει και το πρώτο κατάστημα λιανικής πώλησης χαλιών Hand Tufted στην περιοχή του Αγίου Στεφάνου εξοπλισμένο με πολλών ειδών

· χαλιά

· μοκέτες (επαγγελματικής και οικιακής χρήσης)

 

Το 1995 μετά από μια επιτυχημένη πορεία στην κατασκευή χαλιών, δημιουργεί το σύγχρονο καθαριστήριο χαλιών, μοκετών και επιτόπου καθαρισμού σε οικιακούς αλλά και επαγγελματικούς χώρους , σε σαλόνια και σκάφη, ΤΟ ΟΙΟΝ. Στόχος αυτής της επαγγελματικής κίνησης δεν ήταν μόνο η ολοκλήρωση των υπηρεσιών γύρω από το χαλί αλλά η πλήρης αξιοποίηση των γνώσεων για την σωστή φροντίδα.

Σήμερα όλες οι υπηρεσίες κατασκευής, καθαρισμού και πώλησης στεγάζονται σε ιδιόκτητους χώρους στον Άγιο Στέφανο, στην Αθήνα με τον διακριτικό τίτλο «Deco Carpet AE».

 

Το εργοστάσιο έχει την δυνατότητα σήμερα, σε 2.000 τετραγωνικά μέτρα, να καλύψει κάθε ανάγκη σε οικιακό αλλά και επαγγελματικό επίπεδο σε κατασκευή χειροποίητων χαλιών  Hand Tufted αλλά και χιλιάδες μέτρα σε καθαρισμό με τα πλέον σύγχρονα μηχανήματα, τεχνικές και με το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό.

Στο κατάστημα μας ακόμα θα βρείτε ότι πιο σύγχρονο σε μοντέρνο άλλα και κλασικό σε

· Χαλιά μηχανής

· Χαλιά χειροποίητα

· Μοκέτες οικιακής χρήσης

· Μοκέτες επαγγελματικής χρήσης

· Υφάσματα κουρτινών - επίπλωσης

· Λευκά είδη

· Στόρια

· Roller

· Roman

· Black out

· Στρώματα ύπνου